میکروسمنت از چه ساخته شده است؟

میکروسمنت یک پوشش بسیار ظریف از سیمان است که با سنگدانه‌های ریز مخلوط شده با پلیمرهای مایع مبتنی بر آب یا پلیمرهای رزین پودری ترکیب شده است. این پوشش از بین سه تا چهار لایه بسیار نازک محصول تشکیل شده است.

 

اکثر ریزسیمان‌ها اساسا از یک سیمان با سخت شدن سریع، پرکننده‌های ریز مانند کربنات کلسیم یا پودر کوارتز ریز، سنگدانه‌های ریز و یک پلیمر چسب تشکیل شده‌اند تا محصول بتواند به اکثر سطوح، از جمله سیمان، بتن، کاشی، تخته سیمانی، گچ بچسبد.

با اختلاط این مواد با یکدیگر یک محیط قوی و انعطاف‌پذیر ایجاد می‌شود که می‌تواند روی کف، دیوارها و نصب مبلمان اعمال شود. استحکام بیش از حد به سرعت با سیمان‌ها و مواد افزودنی سخت شونده سریع مانند پوشش سخت کننده سیمانی ایجاد می‌شود.

ویژگی های کلیدی میکروسمنت
قابل اجرا بر روی سطوح کف و دیوار جدید و موجود؛
سخت شدن سریع، بسیار مقاوم در برابر سایش؛
چندین رنگ موجود برای تکمیل زیبایی شناسی پروژه شما؛
بسیار مقاوم در برابر ترک و انعطاف پذیر برای استفاده در گرمایش از کف؛
لایه‌های نازک توسط ماله مناسب برای کف، دیوار، میز کار، مبلمان اعمال می‌شود.
میکروسمنت چگونه اعمال می شود؟
معمولا دو لایه استفاده می‌شود که شامل سیمان و ذرات بزرگتر ماسه برای ایجاد استحکام و دوام است. دو لایه ریز سیمان و پرکننده ریز برای ایجاد بافت میکروسمنت نیز به همراه دارد. یک مقطع تخته سه لا را تصور کنید، خواهید دید که از چندین لایه نازک تشکیل شده است که به هم چسبیده‌اند. این چند لایه است که به تخته استحکام و دوام بیشتری می‌بخشد.

این لایه‌های تخته تا حدودی ایده‌ای مشابه در پشت پوشش‌های میکروسیمان و میکروبتن دارند، به این دلیل که از چندین لایه نازک به هم چسبیده تشکیل شده‌اند. هر لایه دارای بافت کمی متفاوت است که برای اطمینان از چسبیدن کلید برای لایه بعدی، سنباده زده می‌شود.

از آنجایی که مخلوط‌های میکروسیمان اغلب از پلیمر مایع در مقابل آب استفاده می‌کنند، تمایل دارند استحکام باند بیشتری به بسترها داشته باشند، مقاومت بیشتری در برابر آب دارند و ذاتا انعطاف‌پذیرتر از بتن‌ها و گچ‌های استاندارد هستند.

موارد استفاده و فواید میکروسمنت
محصولات روکش میکروسیمان و میکروبتن با کاربردهای مختلف بسیار سازگار هستند. به عنوان مثال می‌توانید از روکش میکروسیمانی برای پوشش کف‌های جدید و موجود استفاده کنید، سطوح کاشی‌کاری شده را بپوشانید تا پوششی شیک از نوع بتن صیقلی ایجاد کنید.
همین محصولات می‌توانند دیوارها را بپوشانند تا ظاهر یک دیوار یا پارتیشن بتنی را ایجاد کنند، در عین حال انعطاف‌پذیری و مقاومت در برابر ترک را به میزان قابل توجهی نسبت به یک بتن استاندارد ارائه می‌دهند. برای مثال ضخامت نصب میکروسیمان تقریبا ۳ میلی متر است، در مقابل ۱۰۰ میلی متر برای دال بتنی استاندارد استفاده می‌شود.
نمونه‌های بیشتری از نحوه استفاده از میکروسمنت، به عنوان پوششی برای مبلمان مانند میز کار و میز ناهار خوری، میزهای قهوه و ناهارخوری، پله‌ها و پارتیشن‌ها مشاهده می‌شود. مناسب برای کاربردهای داخلی و خارجی، یک محصول میکروسمنت دارای دوام بالا و پرداخت زیبا برای بسیاری از بسترهای جدید و موجود است.


میکروسمنت از مواد بازیافتی، کوارتز و پلیمرهای مایع ممتاز، همراه با سیلر حلال بسیار مقاوم در برابر سایش و آب تشکیل شده است. می‌توانید انتظار داشته باشید که تاسیسات میکروسمنت سال‌ها دوام بیاورد. همه آن‌ها بدون تجمع اضافی مرتبط با بتن استاندارد، انتقال حرارت بیشتر از گرمایش از کف را به ارمغان می‌آورند که به معنای هزینه‌های گرمایشی کمتر است.

بدون اتصال: همانطور که قبلا توضیح داده شد، میکروسمنت یک سطح بدون درز و صاف را ارائه می‌دهد.
طیف وسیعی از کاربردها: میکروسمنت برای فضاهای داخلی روی زمین یا روی دیوارها عالی به نظر می‌رسد.
طیف وسیعی از سطوح را پوشش می‌دهد: معمولا قبل از افزودن یک طبقه جدید باید تمام کفپوش‌ها را بردارید. میکروسمنت را می‌توان بر روی سطوح مختلف مانند کاشی، بتن یا سنگ مرمر اعمال کرد.
طول عمر: میکروسمنت بادوام، مقاوم در برابر ضربه و خراش و مقاوم در برابر مواد شیمیایی است. این موضوع باعث ایجاد یک سطح بسیار بادوام می‌شود.
مقاوم در برابر آب: با کمک یک درزگیر، سطح آن در برابر آب مقاوم است، بنابراین برای مناطق مرطوب مانند حمام و اتاق‌های مرطوب عالی است. درست مانند زمانی که از محصول نفوذگر بلورساز پودری موثرترین روش آب‌بندی و حفاظت شیمیایی و دائمی بتن، استفاده می‌کنیم.
مواد ۲-۳ میلی متری ایجاد شده، بر ظرفیت تحمل بار اتاق تأثیر نمی‌گذارد.
مواد طبیعی: میکروسیمان از مواد سازگار با محیط زیست استفاده می‌کند که آسیب‌های محیطی را به حداقل می‌رساند.


میکروسمنت با وجود تطبیق‌پذیری و چسبیدن به هر پایه کفپوش، بیشتر در محیط‌های خانگی و تجاری استفاده می‌شود. همچنین نه تنها برای پوشش کف بلکه دیوارها، پله‌ها، نماها و… نیز کاربرد دارد. اخیرا استفاده از آن صرفا بر روی اهداف معماری و زیبایی‌شناسی برای محیط‌های داخلی متمرکز شده است. میکروسمنت مقرون به صرفه است، این خاصیت آن را به یک رقیب قوی برای کف صیقلی بتنی تبدیل می‌کند. اما این صلاحیت فقط در زمینه ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری رخ می‌دهد. وقتی صحبت از بخش صنعتی ساختمان‌های صنعتی، کارخانه‌ها و غیره می‌شود، گروت اپوکسی پوشش مناسبی برای این کف‌ها است.

تفاوت بین میکروسمنت و گروت اپوکسی
در حالی که یک کف گروت اپوکسی با ماله برقی کاملا شبیه به یک کفپوش ریز سیمانی به نظر می‌رسد، همانطور که در بالا توضیح داده شد، در ساخت و ساز بسیار متفاوت هستند. جایی که یک کف بتنی در یک دال ضخیم قرار داده می‌شود که سپس قبل از صاف شدن با چند پاس با ماله برقی، صاف و صاف می‌شود. این سطح ماله دار با قدرت باید حدود یک ماه بماند تا خشک شود و سفت شود، قبل از اینکه هرگونه پرداخت الماسی شروع شود و در نهایت مهر و موم شود.

ساخت روکش بسیار متفاوت است و از چند روکش نازک مجزا ساخته شده است که قبل از سنباده صاف و اعمال لایه‌های بیشتر، اعمال می‌شوند و اجازه داده می‌شود تا سخت شوند. هر لایه صافی، رنگ و لحن بیشتری به سطح تمام شده اضافه می‌کند. لایه‌های جداگانه بخشی از یک سیستم هستند و برای به دست آوردن بهترین سطح از پوشش میکروبتن لازم است.

از آنجایی که یک کف بتنی فوق العاده سنگین است، مکان‌هایی که می‌توان در آن قرار داد، بسیار محدود است. در حالی که یک روکش میکروسمنت به راحتی در یک سطل مخلوط می‌شود و با دست روی نواحی انتخاب شده اعمال می‌شود، بنابراین زمینه بسیار بیشتری برای نصب در مناطق محدود وزن و ارتفاع وجود دارد. روکش‌ها را می‌توان در اطراف واحدهای آشپزخانه و تا دامنه‌ها و تخته‌های ضربه‌ای و غیره اعمال کرد. همچنین می‌توان آن‌ها را هم روی زیرلایه‌های جدید و هم زیرلایه‌های موجود اعمال کرد، بنابراین باز هم فضای زیادی برای استفاده داریم.

نکته‌ای منحصر به فرد این است که در مورد کفپوش میکروسمنت (در مقابل کفپوش اپوکسی سنتی)، شما می‌توانید رنگ و طرح نهایی سیستم کفپوش خود را قبل از نصب ببینید و انتخاب کنید. این بدان معنی است که هیچ گونه خرابی غیرمنتظره‌ای در طراحی یا کف وجود ندارد که اغلب پس از نصب مدل سنتی ایجاد می‌شود.

علاوه بر این، ماهیت انعطاف‌پذیر میکروسمنت به این معنی است که مواد در هنگام نصب بر روی یک لایه ملات الاستیک، کمتر مستعد ترک خوردن هستند که یکی از ریزش‌های قابل توجهی است که اغلب با کف‌های بتنی همراه است. به این ترتیب، مشتریان می‌توانند انتظار عمر طولانی، دوام و یک سیستم کفپوش سخت را داشته باشند.

در مواردی که به محیط‌های خانگی مربوط می‌شود، اگر در تاریخ بعدی تصمیم به بازسازی یا نوسازی محل زندگی که قبلاً میکروسمنت در آن نصب شده است، مشکلی وجود ندارد. میکروسمنت همه کاره است، به این معنی که اگر می‌خواهید رنگ، تن یا طراحی سیستم کفپوش خود را تغییر دهید، می‌توانید نظر خود را در آینده تغییر دهید. علاوه بر این، اگر در سال‌های بعد تصمیم گرفتید که کفپوش میکروسمنت شما مطابق با طراحی داخلی فعلی یا آخرین روند شما نیست، می‌توانید تقریبا هر سیستم کفپوشی را روی میکروسمنت نصب کنید.


آشنایی با مزایا و معایب انواع مختلف کفپوش اپوکسی انبار

آیا روکش های میکروسمنت دارای معایبی هستند؟
متخصصان لزوما جنبه‌های منفی برای میکروسمنت‌ها قائل نمی‌شوند اما برندهای خاصی از پوشش وجود دارد که آنقدرها خوب نیستند. با شکستن فرمول‌های آن‌ها می‌توانید ببینید که آن‌ها بسیار ابتدایی هستند، مواد تشکیل دهنده کلاه بسیار قدیمی هستند و دور از بحث نوآوری هستند.

بسیاری از محصولات میکروسمنت حاوی کربنات کلسیم به عنوان یک پرکننده خوب هستند که اساسا یک ماده گچ مانند ارزان است که مخلوط را تا حدودی صاف می‌کند. اما کربنات کلسیم ضعیف، نرم و به راحتی ساییده می‌شود. بنابراین، اگر داستان‌هایی در مورد آسیب‌دیدگی روکش‌ها به دلیل ترافیک پیاده‌روی شنیده‌اید، بخش بزرگی از آن را می‌توان به این موضوع نسبت داد.

همچنین شایان ذکر است که بسیاری از برندهای میکروسمنت موجود در بازار در واقع توسط شرکت‌های مشابه، محصولات مشابه فقط با نام‌های تجاری مختلف و برچسب‌های سفید ساخته می‌شوند. پس قبل از هر اقدامی تحقیق کنید.

آیا کفپوش های میکروسمنت ترک می خورند؟
تقریبا هر سطحی اعم از میکروسمنت، گروت اپوکشی، کاشی، کف چوبی، بتن می‌تواند ترک خورده یا آسیب ببیند اگر تحت فشار یا حرکتی بیشتر از مقاومت کششی محصول نهایی قرار گیرد.

برای مثال، اگر در هنگام راه‌اندازی سیستم گرمایش از کف، سطح زیر کاشی‌ها حرکت کند، این احتمال وجود دارد که کاشی‌ها خطوط دوغاب را از بین ببرند. حرکت بیش از حد در جایی که از چسب انعطاف‌پذیر استفاده نشده است ممکن است خود کاشی‌ها را مجبور به ترک خوردن کند.

بنابراین ممکن است در همان سناریو یک کف میکروسمنت شکسته شود یا حرکت ناشی از یک مشکل دیگر به سطح میکروسمنت تبدیل شود. یک لایه محصول با ضخامت ۳ میلی‌متر نمی‌تواند تنش یک بستر بتنی را در ضخامت ۵۰ میلی‌متر یا ۱۰۰ میلی‌متر مهار کند. طراحی زیرلایه و راه اندازی صحیح سیستم‌های گرمایش از کف موارد بسیار مهمی است که باید در نظر گرفته شود.

چگونه از میکروسمنت را نگهداری کنیم

۸ دی ۱۴۰۱
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید